Det helt nye iPhone 4s cover

Library Testeren, december 30, 2013

Det helt nye iPhone 4s cover, er desværre ikke helt så nyt mere, som vi gerne ville have det skulle være. Det er nemlig sådan, at selvom at iphone 4s stadigvæk lyder som e helt ny telefon, så er dette desværre ikke tilfældet, og det forholder sig faktisk sådan, at denne telefon er på vej ud af markedet, som så mange af dets forgangere også har været. Det er en skam, for det var virkeligt med iphone 4s at det lykkedes Apple for alvor, at komme igennem på mobil markedet. De har selvfølgelig længe været meget dominerende, men med denne telefon, slog de igennem verden over, og nærmest slagtede deres modstandere. Der var ingen af deres konkurrenter, der var i nærheden af at kunne konkurrere med deres iphone 4s, og derfor har den altså en så speciel betydning for mig. Der er selvfølgelig sket meget siden da, og i dag er der altså meet mere kamp om, hvem der har og ikke mindst laver de bedste telefoner. Det er altså et helt andet marked end det var da iphone 4s blev lanceret. Ikke desto mindre, så har jeg fundet en måde, så jeg aldrig nogensinde glemmer, hvor meget dette rent faktisk betød for mig, og jeg har gjort dette ved at begynde at samle på et iphone 4s cover. Det erselvfølgelig et iphone 4s cover af gangen, og jeg er efterhånden oppe at have en god slat. Der er ikke plads til dubletter, og jeg har derfor kun tilladt mig selv et iphone 4s cover af hver cover model. Det lyder måske lidt striks, men det er altså måden jeg har valtg at gøre det på, så jeg ved at min samling ikke tager overhænd. Der er nok nogle der vil mene, bare det at gemme et enkelt iphone 4s cover er dumt, og at min passsion allerede der har taget overhænd. Dette er jeg dog ikke enig i, og jeg mener helt sikkert, at så længe at jeg kun holder mig til en model af et iphone 4s cover af gangen, så skal jeg nok kunne klare mig, uden at komme til at se alt for underlig ud. det er altså sjovt at tænke på, og jeg kan slet ikke forestille mig ikke at kunne samle på et iphone 4s cover. Jeg har selvfølgelig stadigvæk min iphone 4s og mit iphone 4s cover på telefonen, men jeg bruger dog ikke mobilen længere, da man som en mobil nørd som mig, ikke kan have en så gammel telefon. Det er jo ingen hemmelighed, at der siden iphone 4s, er sket en hel masse inden for mobil verdenen. Det er altså derfor at min mobil nu bare ligger i skufften med sit iphone 4s cover på sig, og med en helt masse forskellige modeller af et iphone 4s cover omkring sig. Jeg vil tror at jg efterhånden har et dusin covers, og de er altså alle sammen unikke, og der er ikke et eneste iphone 4s cover der går igen. Det er noget jeg er ret stolt over, og selvom at jeg ved, at det ikke betyder meget, så er jeg virkeligt stolt over, at kunne præsentere min samling for mine venner, når de engang imellem kommer forbi, og gerne vil se et fedt iphone 4s cover. Det er selvfølgelig ikke alle mine venner, som rent faktisk kan se dette, for jeg ved at nogle af de venner som jeg spiller fodbold med, overhovedet ikke kan se det specielle i et gammelt iphone 4s cover. Det er også derfor, at jeg kun deler min samling af en type iphone 4s cover med mine mobil venner, og med venner som jeg ved, ved noget om udviklingen indenfor mobiler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *