Ved erhvervelse af lejlighed eller hus, bør du altid benytte dig af en boligadvokat

Library Testeren, november 27, 2013

Boligadvokater er en stor hjælp i forbindelse med køb af hus, lejlighed og anden bolig, så køber kan komme eventuelle ubehagelige overraskelser i forkøbet og undgå fortvivlelse over uforståelige fagudtryk. Boligadvokater fungerer som en uafhængig rådgiver, der ikke har økonomisk interesse i bolighandlens resultat, og kan derfor agere udelukkende professionelt og boligkøberen kan derfor få den bedst mulige hjælp til købet af nyt hjem. Der vil med hjælp fra boligadvokat blive gennemlæst diverse dokumenter af en kompetent og erfaren advokat, så eventuelle fejl og mangler bliver rettet inden gennemført køb, så der ikke opstår ubehagelige og dyre overraskelser for køber. En boligadvokat vil gennemlæse dokumenter som købsaftale, salgsopstilling, energirapport, tingbogsattest, forureningsinfo, BBR-meddelelse, lokalplaner og lignende, hvor boligadvokaten med sin juridiske viden og erfaring inden for boligkøb vil kunne rådgive køber bedst muligt, forklare udtryk eller passager som køber er i tvivl om, så man kan være sikker på, hvad der skrives under på. Skulle der være fejl i dokumenter eller ønskes andre ændringer, så vil en boligadvokat også kunne rådgive ved forhandlinger med sælger og forklare regler omkring fejl og mangler i eksempelvis købsaftalen.

Det har aldrig været lettere at finde hjælp til køb af lejlighed eller hus for den sags skyld, og dette kan du læse mere om herinde.

Tilstandsrapport samt elinstallationsrapport

 

I forhold til dokumenter som tilstandsrapport, elinstallationsrapport samt ejerskifteforsikring vil en boligadvokat rådgive omkring konsekvenserne i forhold til de opgivne oplysninger, så køber ikke får ubehagelige og muligvis dyre oplevelser efter gennemført køb. Skulle køber fortryde boligkøbet grundet eksempelvis oplysninger fra gennemlæsningen af dokumenter i forhold til boligen, så vil der også være hjælp at hente hos boligadvokaten, da der vil rådgives om love og regler omkring fortrydelsesret samt hvordan det reelt gennemføres. Med hjælp fra boligadvokater vil man som køber kunne føle sig tryg under hele sit boligkøb og være sikker på, hvad den købte bolig indebærer, så der undgås pludselige overraskelser, og køber kan glæde sig til at flytte ind i den nye bolig.